onsdag 13 maj 2009

Valsedlarna har kommit

Valsedlarna kom igår. Idag har jag varit i Östhammar och lämnat över de sedlar de skulle ha. Det var en trevlig och entusiastisk bunt pirater jag mötte, som precis hade dragit igång och då hade sitt första möte. Piratrörelsen fortsätter att växa.

I Älvkarleby kommun går saker dock trögare. Det finns ingen kommunledare ännu och ingen av vallokalerna är bokade för distribution. Det kan hända att en ledare hinner tillsättas innan förtidsröstningen börjar, men denna lär i så fall ha ett hästjobb framför sig med att koordinera valsedeldistributionen på så kort tid. Det skulle därför vara bra om någon kunde ta på sig ett par lokaler. Antingen någon som bor nära kommungränsen eller som har bekanta som kan köra ut valsedlar vore mycket bra - även om vem som helst som är frivillig så klart gärna får ta på sig ansvaret(vill dock påpeka att vi fortfarande behöver folk som kan täcka Söderfors).

5 kommentarer:

 1. Jag skulle ganska lätt kunna åka med valsedlarna till förröstningen i Skutskär tror jag. (Om jag fattat rätt är det bara där?)

  SvaraRadera
 2. Japp, det är bara Skutskär som håller förtidsröstning, och jag ser att den är bokad nu. Jag antar att det var du - bra att det kunde ordnas. Förhoppningsvis kan Älvkarlepiraterna dra igång något och klara sig på egen hand på valdagen.

  SvaraRadera
 3. Det är inte jag som bokat in där så det måste vara någon annan som gjort det.

  SvaraRadera
 4. Det fattas två lokaler på piratpartiets valbokningswebb,
  Vendel och Örbyhus. Jag har skickat en felrapport.
  /Kristian

  SvaraRadera
 5. Okej, bra. Jag vet att vissa områden inte har sina egna lokaler, men det vore konstigt om inte Vendel och Örbyhus har det.

  SvaraRadera