söndag 17 maj 2009

Det ljusnar

Idag var vi riktigt många som fikade, hela tio stycken faktiskt, och det ser ut som att vi får bra täckning på förtidsröstningen. Fortfarande tomt på Söderfors, men annars ser allt mycket lovande ut. Älvkarleby har för övrigt försetts med en valsedel ansvarig nu, som fick valsedlarna på fikat idag. Alla opinionsundersökningar sätter oss just nu i parlamentet med fler röster än KD, så nog ska vi ta hem det här alltid. Det finns några frågetecken kvar för själva valdagen, men det finns det tid att lösa.

Den 30:e maj kommer det att bli manifestationer på flera håll i landet, bland annat i Uppsala. Tid och exakt plats vet jag inte ej, men det kommer gå ut mejl med information om det så småningom, så håll era ögon och scheman öppna. Tråd på forumet finns här: http://forum.piratpartiet.se/Topic151111-22-1.aspx

Lördag den 6:e juni, dagen innan valdagen, kommer vi att hålla flygbladsutdelning i Tierp, och den som vill är välkommen att delta, och även om man inte gör det får man gärna komma och hälsa på. Vi lär ha flygande utdelare, och startmötesplats och klockslag kommer vi med information om senare.

Till sist har vi klurat på om vi skulle ta och ha en valvaka, men det har vi inte hunnit prata om så mycket, så även där kommer mer information senare.

Men nu fokuserar vi på valspurten. Påminn folk, släkt och vänner, om varför de borde rösta pirat, och ut och syns! De första lokalerna öppnar i Tierp på den 20:e, dvs på onsdag, och resten öppnar på måndagen därpå, den 25:e. Nu fixar vi det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar