tisdag 21 april 2009

I begynnelsen skapade jag blogg och mailkonto

Det här är alltså bloggen för folk som är medlemmar, aktivister, eller bara intresserade av piratpartiet i Tierps kommun (vilket bli jobbigt att skriva it hela tiden, så nu får det bara heta Tierp tills vidare). Här kommer vi att posta information om evenemang, fikastunder, kampanjer osv. Det lär även bli en del spånande av politiska tankar, särskilt med hänsyn till kommunalvalet nästa år. Förhoppningsvis kommer någon polemik inte bli nödvändig, så länge vi kan lobba igenom idéer till kommunfullmäktige.

För tillfället är planen att ha fika i helgen, då vi kan diskutera kampanjstrategier och hur vi ska lägga upp organisationen. Vill man anmäla sig som frivillig till någon uppgift är det bra, men har man bara möjlighet att dyka upp och bolla idéer så vore det väldigt bra också. Huvudsaken är att vi får igång en gemensam organisation. Folk har redan hört av sig under eftermiddagen och visat intresse, så det ser lovande ut.

Det lutar åt att det blir på söndag, vilket gör husering lite problematisk, eftersom Café Corner har stängt. Valmöjligheterna jag känner till är då stationspizzerian och Konsums fik, så det vore bra om vi fick lite förslag och synpunkter.

Ni kanske undrar vad jag är för en, förresten. Medlemmar som läser det här bör ha fått ett mail där jag presenterade mig lite kort, men för den som inte fått det eller är medlem så heter jag Nicholas Miles och är alltså ansvarig för piratpartiets lokal avdelning. Vice kommunalansvarig är (eller kommer att bli, så fort jag listat ut hur man gör i pirateweb) Albin Wallin, som också kommer att skriva här på bloggen. Han lär väl presentera sig med en post här när det kommer honom för.

Till sist så var det då det där med ett mailkonto. Det var faktiskt inte jag som skapade det utan någon annan, men jag går i alla fall att nå på nicholas.miles at piratpartiet.se eller via telefon 0735560381 eller också kan ni kommentera här på bloggen, om frågor, funderingar eller något annat.

1 kommentar:

  1. Sationspizzerian tycker jag är väldigt bra förslag den billigaste och godaste och största pizzerian och frächaste pizzerian det är en bra ide

    SvaraRadera