onsdag 11 november 2009

Möte på tisdag

Jag KAN ha pusslat ihop nåt så vi får tillräckligt med folk för att starta lokalavdelning för UP. I vilket fall så är det dags för nytt piratmöte för att diskutera andra frågor. Nästa tisdag blir det, på Bennys Grill i Tierp, klockan 19:00. Skall höra mig för om det kommer lite besök från Uppsala också.

måndag 9 november 2009

Uppdatering

Har försökt lägga upp ett möte men har lite trassel med att hitta en tid som passar för många. Hade tänkte mig imorgonkväll men det funkade inte. Letar vidare efter passande tider.

måndag 2 november 2009

Det har gått en månad. Typ.

Okej, så jag är nog lite sen, men det händer ju inte så mycket just nu, så jag har tagit mig friheten att dra benen efter mig på höstlovet i förra veckan. Men nu är det dags för möte igen i alla fall, och jag tänker mig väl någon gång den här veckan eller nästa.

Jag pratade med Mab i förra veckan, som lyckades övertala mig om att vi borde starta en lokalavdelning för Ung Pirat i Tierp. I praktiken kommer det inte förändra våran verksamhet, men det kan vara bra att kunna ta på sig ungdomsförbundströjan om man ska rekrytera nytt folk eller vill prata på skolor, eftersom ungdomsförbund lär ha lägre engagemangströskel. Och så ska vi prata mer kommunalval också.